Sa-mp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sa-mp

apie sa-mp

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

RVG || Forume atrankos į direktorius ir administratorius.

Go down 
AutoriusPranešimas
naut1lus
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 1

RVG || Forume atrankos į direktorius ir administratorius. Empty
RašytiTemos pavadinimas: RVG || Forume atrankos į direktorius ir administratorius.   RVG || Forume atrankos į direktorius ir administratorius. Icon_minitimeAntr. 04 16, 2013 9:06 pm

Sveiki visi,

Kadangi aš kūriau ši projėkta vienas, bet vėliau prisijungė pora nauju narių į šį projektą kaip Johny - kuris atsakyngas už Unjail/Unban anketas ir jis yra mapperis, Auksė - ji yra A.Prižiūrėtoją, Pofka - jis yra D.Prižiūrėtojas ir Johurtas - jis yra Scripteris, Elvis - Tinklapio pagalbininkas, prižiūrėtojas forumo, o Ricky (aš) - esu Webberis ir Scripteris. Mūsų GM (GameMode) dar yra kuriamas tikrai bus labai unikalus ir naujos sistemos kur dar esate nemates. Bus įkelta daug geru naujų mappinimo mapų kur irgi nematėt daug bus naujo šiame serveryje. Serverio veiksmas vyks SanFierro mieste. Kodėl? SanFierro? Nes šis mestas yra labai unikalus ir geras nes šiame mape daug kas lošia ir todėl pasiirinkom šį map'ą.Kai bus 100Narių bus atrankos į Direktorius bei Administratorių.Greituojų metu bus Domenas. Smile Dabar truputi apie projektą.

Projektas pradėtas kurti nuo 2013.04.13 dienos.
Projektui nusprendžiau sukurti visiškai kitą, unikalų serverį, kaip matote serveris dar tik kuriamas (šiuo metu 33% jau atlikta darbo.), bet ne už kalnų jūs serveryje jau tikrai leisit gerai laiką.

Serverio starto diena dar nežinoma, bet su serverio kūrimu tikrai neužsisėdėsiu ilgai, stengsiuosi kuo greičiau bei tvarkingiau viska paruošti.
Atgal į viršų Go down

RVG || Forume atrankos į direktorius ir administratorius.
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Los Santos gyvenimas. Laukiam jusu, atrankos i admin, vip, direktorius
» 77.241.197.140:7777 ieskoams mechaniku direktorius!
» R-LIFE atrankos 0.3x LT
» SanFierro atrankos 18;30