Sa-mp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sa-mp

apie sa-mp

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Virtualus Lietuvos Gyvenimas|VLTG.QL.LT.

Go down 
AutoriusPranešimas
Deividas_White
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 1

Virtualus Lietuvos Gyvenimas|VLTG.QL.LT. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Virtualus Lietuvos Gyvenimas|VLTG.QL.LT.   Virtualus Lietuvos Gyvenimas|VLTG.QL.LT. Icon_minitimeŠt. 01 07, 2012 10:05 pm

Sveiki taigi šiandien pristatysiu tikrai labai įdomų serverį tai yra VLTG.QL.LT.
1. Serverio pavadinimas:VLTG.QL.LT|Reikalingas 0.3d klientas.
2. Serverio žemėlapis:San Francisco.
3. Serverio modifikacija:LrG 0.0.2 Atnaujinta versija.
4. Serverio darbo laikas:Serveris stovi ant Hosto tad beabejo aišku, kad jis 24/7.
5. Serverio IP Adresas:gta-host.lt:2803
6. serverio svetainė:www.VLTG.QL.LT
7. Ir papildoma informacija:Dabar ir pradėsiu ...
Serverio komanda(Scripteriai,Mapperiai)
Deividas_Whiteman- Serverio savininkas.
Ignas_Ronaldo-Padėjėjes.

Serverio Administracija.
Serverio administracijoje kolkas nėra nei vieno Administratoriaus, nes manau čia ne menkas dalykas tad aš jų tikrai nedalinau ir nedalinsiu čia tokiems kurie nieko neduoda, bet daug ko reikalauja. Tam yra atrankos http://www.VLTG.QL.LT--->Forumas--->Administratoriai--->Atranka į Administratoriaus postą. Ten užpildysite anketą ir po kelių minučių ar net keliašdešimt minučių jūs gausite analize kodėl nepatekote ar patekote(Bus užrašyti visi |+|-|)
Mano reikalavimai kaip patekti į Administratorių.

Rašymas lietuviškai ir rašymas be klaidų(Mane labai veikia žmonės kurie nemoka rašyti lietuviškai)
Didelis aprašymas apie save.
Nemeluoti ! (Nes laikui einant mes ta vistiek isiaiškinsime)
Turite labai rūpintis serveriu Cheateriais padėti administratoriui ieškoti BUG'ų.
Turite labai padėti žaidėjams.
Labai nervingi posakiai kurie mane labai veikia ir prašyčiau, kad jų atsikratytumėte.
plz ... Pats nemėgstamiausias.
Zyzimas...
Amžinai sekioja tave ir maldauja duok ta duok ta...
esi ? Ir amžinai floodina ta patį...|
Labai nemėgstu kai žmogus grasina.
Prašymas Super Admin'o ar siūlymas kyšį.
Na čia visi mano reikalavimai.
V.I.P'ai-VIP'ai panšiai kaip administratoriai, bet jų žmonės jų labai prašo tad mes irgi jų nedaliname nu kaip čia jums paaiškinti mes nieko nedaliname ! Atrankos ten pat. Ir tie patys rekalavimai.
Mafijos-Mūsų serveryje galite sutikti labai piktų mafijų bei labai girtų irgi netrūks ...Tai apie mafijas.
Vodka Mafija-Nu apie šitus tai gėda net šnekėti ... Seniau toki higieniški buvo dar Super Daktarėliais vadindavom... O dabar kaip pradėjo gerti ! Kaip tik kur vaikštau tai ne viena girta matau !
Martini Mafija-Susirenka visi ant savo kalno tie milijardieriai ir amžinai Martinį geria. Bet šiti leidžia ir man prisidėti tad nekreipkite dėmesio jei girtą pamatysite Smile
Yakuza Mafija-Labai juokiasi iš Vodka mafijos už tai kad jie užpuole Vodka Mafija sugadino jų aparatūra ir jie pradėjo gerti tad visada pešasi šitos dvi gaujos net armija nenuramina.
Jamaica Mafija-Groove išvyko paatostogauti tad juos pavaduoja šiti žulikai.
Gambino Mafija-Nieko negaliu pasakyti Genovese susprogdino jų Sanchez'us tad jie supyko ir persivadino į Gambino ... Beje amžini Genovese priešai.
Genovese Mafija - Susprogdine Sanchez'ų motociklus jie tapo toki laimingi, kad pasivadino save krūtesniu pavadinimu. Beje labai puldinėja Martini'us , nes jiem gėda, kad jie toki ubagėliai viska išleide ant mafijos, o tie Gaidžinai sau Martinį geria.
Darbai- Apie juos neturiu ką papasakoti, nes jie tokie patys kaip ir kituose serveryje.
Kontaktai-
Deividas_White-Skype:grp4.ql.lt(Tik svarbiomis prižastymis VIP/Admin pirkimu ar dėl įvairių bėdų su SAMP ar Bug'ų.Email:logeris112@gmail.com
Ignas_Ronaldo-Skype-ignas.ivanauskas(Kreiptis dėl problemų su serveriu.)Email:Nerasta.
Atgal į viršų Go down

Virtualus Lietuvos Gyvenimas|VLTG.QL.LT.
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» *VLG* Virtualus Lietuvos Gyvenimas
» [0.3c]*VLG-Virtualus Lietuvos Gyvenimas*