effectukas Naujokas
Pranešimų skaičius : 3 Join date : 2012-05-07
| Temos pavadinimas: ATG - Antrasis tavo gyvenimas... (Greitai startas) Antr. 05 08, 2012 1:25 pm | |
| Sveiki, šiandien pristatau jums naujai susikūrusį serverį pavadinimu: ATG - Antrasis tavo gyvenimas... Apie serverį galiu pasakyti, jis nebus kaip kitų serveriai ir jis bent jau bus pavykęs. Šis gamemodas buvo editintas nuo nelabai populiaraus ir seno gamemod'o. Jame yra viskas beveik kaip ir kekviename serveryje. Bet yra ko kitur nėra Pvz. policijos GUI sistema, /ideja /bug , pratestuotą nuo bugų, visi rasti ištaisyti. Ir šis serveris nėra kaip kiti 1dienos padaryti editai, aš čia vargau daugiau nei mėnesį ne vienas, su savo komandą. Išsamų aprašymą paruošiu po starto. Šiandien vakare jau galėsite eiti pildyti anketas į direktorius ir administratorius. Administratoriai bus tik 3. Vip'us išrinksime mes su komanda, jais bus aktyviausieji serverio žaidėjai ir tie kurie padeda naujokams neturėdami jokių privilegijų. Pamenu kai aš atėjau į pirmą real-life serverį... Manau kad VIP'ai padarys kad žmonės pirmą kart atėję į serverį taip neisijustu. Mes turime nebaigtą tinklapį bet pildyti anketas galėsite vakare nes tik tada turėsiu laiko kadangi man reikia tvarkyti serverį. Startas bus Sekmadienį arba Pirmadienį todėl kad tik gausime pinigus hostingui. Web adresas (nebaigtas): atg.avea.lt | |
|